Etusivu » Liigapörssi kimppa 2024-25 | Ilmainen kimppa + rahakimppa

Liigapörssi kimppa 2024-25 | Ilmainen kimppa + rahakimppa

Liiga 2024-25 - Vedonlyönti
Loading animation

Liiga kausi 24-25 alku ja samalla IS Liigapörssin alku ovat jälleen lähestymässä ja kiekko putoaa jäähän syyskuun alkupuolella. Nyt on jälleen aika laittaa kimppa pystyyn ja alkaa kasailemaan voittava Liigapörssi joukkue ja kääntää katseet jalkapallosta jääkiekkoon! Ristikakkonen järjestää jälleen tälläkin kaudella kimpan meidän jäsenillemme ja tarjolla on viime kauden tapaan, sekä maksuton kimppa mainioilla tuotepalkinnoilla, johon kaikki voivat liittyä, että myös kimppa johon osallistumiseen vaaditaan rahapanos.

Osallistuja saa itse päättää osallistuuko molempiin kimppoihin vai ainoastaan ilmaiskimppaan. Mikäli osallistut rahapanoksella, olet automaattisesti taistelemassa myös ilmaisista palkinnoista!

Osallistu Ristikakkosen kimppaan ja näytä taitosi muille foorumilaisille osoitteessa: Liigapörssi.fi

Kaikki halukkaat voivat osallistua kimppaan ja ilmaiseksi kaikki pääsevät taistelemaan X2-tuotepalkinnoista ilman omaa rahallista panosta! Sivustollamme löytyy kuitenkin myös porukkaa, jotka haluavat kilpailuun mukaan rahapanoksen, joten annamme tähän mahdollisuuden.

Liigapörssivinkit voi jakaa sivustomme chatissä, joka löytyy oikeasta alakulmasta ja liigapörssi keskustelu onnistuu samassa paikassa.

Maksullisessa versiossa on 20 € panos/jakso ja koko kauden kisassa 50 € panos, jos osallistut koko kauden kisaan osallistut myös jokaiseen jaksoon ja suoritat ennen ensimmäisen jakson alkua koko 170 € osallistumismaksun. Rahat kerätään ennen kauden/jakson alkua ja palkinnot maksetaan parhaille jakson päätyttyä!

Kommentoi alle mikäli haluat mukaan maksulliseen kimppaan ja koko kauden maksulliseen kimppaan + maksa osallistumisesi ennen kisojen alkua (maksutiedot löytyy kimpasta).

🏆 Liigapörssi palkinnot 1 jakso (ilmainen)

• 🥇Kaksi vapaavalintaista X2-tuotetta (Lippis, kahvikuppi, pipo, T-paita, narukassi, tuubihuivi, otsapanta)
  • 🥈Vapaavalintainen X2-tuote (Lippis, kahvikuppi, pipo, T-paita, narukassi, tuubihuivi, otsapanta)
  • 🥉Vapaavalintainen X2-tuote (Lippis, kahvikuppi, pipo, T-paita, narukassi, tuubihuivi, otsapanta)

🏆 Liigapörssi palkinnot 1 jakso (maksullinen 20€ panos)

Jos kimpassa mukana vähintään 15 joukkuetta niin palkinnot jaetaan top3 60-30-10%, mikäli alle 15 joukkuetta niin vain top2 70-30%.

• 🥇60 % potista
  • 🥈30 % potista
  • 🥉10 % potista

TAI

• 🥇70 % potista

🏆 Palkinnot koko kausi (50 € panos)

Jos koko kauden kimpassa mukana vähintään 10 joukkuetta niin palkinnot jaetaan top3 60-30-10%, mikäli alle 10 joukkuetta niin vain top2 70-30%.

TAI

📌 Säännöt:

-Kimppaan vain yksi joukkue/henkilö
-Osallistujalla oltava käyttäjätili Ristikaksi.com sivustolla
-Kimppaan osallistuminen sallittu ainoastaan superpelijoukkueella (sis. 11 vaihtoa) ei lisävaihtoja!
-Kun ensimmäinen kierros kyseistä jaksoa on käyty, ei kimppaan oteta enää osallistujia kyseiselle jaksolle
-Osallistumismaksu tulee maksaa ennen kauden/jakson alkua

🏒 Liigapörssi pisteet

Liigapörssin pisteet jaetaan hyvin samalla kaavalla kuin Leijonapörssissäkin. Alla taulukko mistä selviää hyvin miten hyökkääjät, puolustajat ja maalivahdit saavat sekä plussa-, että miinuspisteitä.

Liigan tilastointitavan mukaisesti voiton / tappion saa se maalivahti joka on jäällä sillä hetkellä kun tehdään voittomaali. Jos voittomaali tehdään tyhjiin, tulee tappio sille maalivahdille, joka oli maalilla ennen kuin maalivahti otettiin pois. Tasapelin saa se maalivahti, joka on kentällä, kun ottelun tasoitusmaali tehdään. Jos peli päättyy 0-0 ja maalivahtia on vaihdettu, niin silloin tasapeli tulee sille maalivahdille, joka on ottelun päättyessä maalissa.

HUOM! Liiga merkitsee playoffeissa maalivahdille aina joko voiton tai häviön. Tämän vuoksi maalivahdit eivät myöskään Liigapörssin playoff-jaksolla saa pisteitä tasapelistä.

Liigan rangaistuslaukauskilpailun tilastointitavan mukaisesti ratkaisevan maalin päästänyt maalivahti ei saa siitä merkintää tililleen. Maalivahti ei myöskään saa rl-kilpailussa torjumistaan laukauksista torjuntaa. Ratkaisevan maalin tekijä saa tililleen pisteet voittomaalista, mutta ei muita pisteitä.

Tasapistetilanteissa joukkueiden sijoitus ratkaistaan seuraavilla kriteereillä tässä järjestyksessä: